fbpx

Het project, duurzaam wonen!

Deze plek aan de Loostraat betreft een van de meest markante en zichtbare plekken in Bemmel. Naast een aansprekend hedendaags ontwerp van de buitenzijde, is de architect er in geslaagd om een goede passende praktische plattegronden te ontwerpen.

Naast een aansprekend hedendaags ontwerp van de buitenzijde, zijn wij er in geslaagd om goede passende praktische plattegronden te ontwerpen, waarbij de situering zo gekozen is dat ieder appartement een eigen uitzicht heeft, met het gevoel van privacy van een vrijstaande woning. Binnen de kaders van projectmatige bouw is er ook ruimte voor individuele woonwensen van de toekomstige bewoners.

Er is veel aandacht besteed is aan het ontwerpen van prettige buitenruimten en praktische zaken zoals parkeren en voldoende bergruimte. Maar ook energiezuinig- en duurzaamheid heeft tijdens het ontwerptraject centraal gestaan.

De Merlet is een tijdloos appartementencomplex met een moderne en vriendelijke architectuur in een lichte kleurstelling met donkere accenten. Met betrekking tot de materialisatie zijn weldoordachte keuzes gemaakt om de gewenste uitstraling van dit bijzondere complex te bereiken.

×