fbpx

Tegelwerk, Sanitair en Keuken

Sanitair kiest u zelf

De standaard wandtegels in de toiletruimte en badkamer zijn wit, 20 x 25 cm liggend verwerkt. De standaard vloertegels zijn antraciet, 30 x 30 cm.
Voor het leveren en aanbrengen van sanitair en de radiator is een stelpost beschikbaar van € 4000,00 incl. BTW voor de bouwnummers 1 t/m 9.
Voor het penthouse (bouwnummer 10) geldt een stelpost van € 5000,00 incl. BTW.  Deze stelpost geldt voor de toiletruimte en de badkamer tezamen.
De tegels en het sanitair zijn als meerwerk naar eigen wens te bepalen bij de door de aannemer geselecteerde showroom. Hier kunt u meerdere sanitair-opstellingen in diverse stijlen en prijsklassen bekijken. Ook het standaard tegelwerk is hier te zien.

Keuken

Houdt u van koken en wilt u een mooie keuken die van alle gemakken is voorzien? Of bent u tevreden met een iets minder royale keuken? Hoe uw keuken eruit komt te zien kiest u zelf, net als bij wie u de keuken koopt. U bent niet gebonden aan geselecteerde leveranciers. Tijdens de bouw kunnen de voorbereidingen voor de keuken al wel als bouwkundig meerwerk meegenomen worden. Na de oplevering van het appartement kan uw leverancier de keuken op het gewenste moment plaatsen.

 

×